Sari Vuohtoniemi

Jokaisessa ihmisessä siten myös organisaatiossa on valtavasti piilossa olevaa potentiaalia ja intohimoni ja missioni on tukea sen löytämisessä ja esille saamisessa. Erityisosaamiseni on rakentaa erinomaista itsen ja muiden johtajuutta erityisesti hyvän itsetuntemuksen, tunneälyn, resilienssin, hyvän itsetuntemuksen, erilaisten persoonien ymmärtämisen, vuorovaikutuksen, coaching-taitojen, valmentavan johtamisen kautta, sekä kehittämällä tiimejä ja organisaatiokulttuuria. Teen henkilökohtaisia ja ryhmäcoaching-prosesseja, esimiesten ja henkilöstön ryhmävalmennuksia, johto- ja asiantuntijatiimien kehittämistä. Näihin kaikkiin voi yhdistää myös BrainID:n. BrainID- purut ja kehittämisprosessit voidaan tehdä myös virtuaalisesti.

Viimeisen 20-vuoden aikana olen johtanut ja toteuttanut satoja johtajuuden ja johtotiimien kehittämishankkeita yritys- ja julkissektorilla niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Olen pohjakoulutuksiltani YTM, Sosiaalipsykologi ja Tradenomi ja Business Coach Master, kansainvälisen sertifioitu Professional Certified Coach (PCC) ja johdon ja esimiesten työnohjaaja. Minulla on takana yli 2400 tuntia johdon ja esimiesten coachingia. Minulla on kokemusta myös johtamisesta, yritysten kansainvälistymisestä ja start-upeista. Brain ID:n lisäksi minulla on käytössäni laaja kirjo muita tehokkaita ja oivalluttavia työkaluja esim. tunneälymalli EQ-i 2.0, erilaisuusmalleja Big Five, iEQ9 Enneagrammi ja Everything DiSC sekä Mind-Body Bridging ja NLP.

Ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme rakentaa sinun organisaatioosi ohjelman, joka tukee parhaalla tavalla ihmisten potentiaalin löytymistä kohti tavoitteitanne.

Emme voi ratkaista ongelmiamme samalla ajattelun tasolla, jolla loimme ne.

Albert Einstein