Sari Vuohtoniemi

Jokaisessa ihmisessä siten myös organisaatiossa on valtavasti piilossa olevaa potentiaalia ja intohimoni ja missioni on tukea sen löytämisessä ja esille saamisessa. Erityisosaamiseni on rakentaa erinomaista itsen ja muiden johtajuutta erityisesti hyvän itsetuntemuksen, tunneälyn, resilienssin, erilaisten persoonien ymmärtämisen, vuorovaikutuksen, coaching-taitojen ja valmentavan johtamisen kautta, sekä kehittämällä tiimejä ja organisaatiokulttuuria. Teen henkilökohtaisia johdon ja esihenkilöiden yksilö- ja ryhmäcoaching prosesseja, ryhmävalmennuksia yllä mainituista teemoista sekä johto- ja asiantuntijatiimien kehittämistä. Näihin kaikkiin voi yhdistää myös BrainID. Kaikki kehittämisprosessit ovat toteutettavissa myös täysin virtuaalisesti.

Viimeisen 20-vuoden aikana olen johtanut ja toteuttanut satoja johtajuuden ja johtotiimien kehittämishankkeita yritys- ja julkissektorilla niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Minulla on takana yli 2.600 tuntia johdon ja esimiesten coachingia ja omakohtaista kokemusta johtamisesta, yritysten kansainvälistymisestä ja start-upeista.  Opiskelen parhaillaan työn ohella Jyväskylän yliopistossa psykologian tohtorikoulutusohjelmassa ja kirjoitan väitöskirjaani coachingista.  Olen YTM, Sosiaalipsykologi ja Tradenomi, Master Certified Coach (MCC), Business Coach Master ja  johdon ja esimiesten työnohjaaja. Brain ID:n lisäksi minulla on käytössäni laaja kirjo muita tehokkaita ja oivalluttavia työkaluja esim. tunneälymalli EQ-i 2.0, erilaisuusmalleja Big Five, iEQ9 Enneagrammi ja Everything DiSC sekä Mind-Body Bridging, I-System Coaching-malli ja NLP.

Ota yhteyttä niin katsotaan miten voimme rakentaa sinun organisaatioosi ohjelman, joka tukee parhaalla tavalla ihmisten potentiaalin vapauttamista.

Emme voi ratkaista ongelmiamme samalla ajattelun tasolla, jolla loimme ne.

Albert Einstein