Aivojen kuntokartoitus

Aivojen kuntokartoitus

BrainID-mentor henkilökohtaisena sparraajana

Erinomaista että huolehdimme fyysisestä kunnostamme hyvin; mittaamme sitä säännöllisesti ja usein ja huollamme kuntoamme monin tavoin.

Entäpä aivokunto? Aivot ovat keskeinen osa hyvinvointiamme, monen mielestä jopa keskeisin! Nekin ansaitsevat huomiomme. Havahduttavan sysäyksen aivojensa huolenpitoon antaa käänteentekevä BrainID-kartoitus, matkakumppanina BrainID-mentor. Objektiviinen mitattu tulos voimaannuttaa tekemään tarpeelliset muutokset, ne joiden tarpeen on todennäköisesti ”tiennyt”, mutta siirtänyt pois mielestään…

Aivoistaan kannattaa pitää hyvää huolta!

Tavoite: Hyvinvoinnin lisääminen selvittämällä aivojen voimavarat ja toimintakunto ja tekemällä tarvittavia elintapamuutoksia päivittäiseen arkeen.

Kenelle: kenellepä ei!

BrainID®-kartoitus:

Palautekeskustelu on aina henkilökohtainen, myös ryhmävalmennuksissa.

Sisältö
Kokonaisuus räätälöidään aina asiakkaan oman tilanteen mukaan. Se voi olla yksilövalmennus vaihdellen yhden kerran tapaamisesta useampaan tapaamiseen ja uusintamittaukseen aikaisintaan 3-4 kuukauden kuluttua. BrainID-kartoitus voi olla myös osana laajempaa ryhmävalmennusohjelmaa esim. alkumittaus ja seurantamittaus valmennuksen päättyessä vaikuttavauuden todentamiseksi.

Mentor
Kokenut valmentaja, sertifioitu BrainID-mentor. Tutustu mentoreihimme tästä »
Voit olla yhteydessä suoraan valitsemaasi Mentoriin tai kysyä lisätietoja meiltä.

Paikka ja toteutus
Kokonaisuus räätälöidään.

Tiedustelut
Mari Aulanko
brainid@brainid.fi
Puh: 050 65404

Paikka ja toteutus
Kokonaisuus räätälöidään.

Tiedustelut
Mari Aulanko
brainid@brainid.fi
Puh: 050 65404