Päivi Korhonen

  • +358 50 3030 229
  • paivi.korhonen(at)pdge.eu
  • Joensuu
  • Toiminta-alue: Joensuu, Kuopio, Pääkaupunkiseutu. Verkkovalmennus
Olen löytänyt työkalupakkiini uniikin, äärettömän voimallisen työvälineen! BrainID-kartoitus mahdollistaa kurkistuksen aivojen voimavaroihin ja toimintakuntoon tarjotessaan mitattua objektiivista tietoa. Minä BrainID-mentorina lupaan olla tukena mahdollisesti tarvittavien muutosten löytämisessä ja tavoitteellisessa käytännön toteuttamisessa.
 
Olen sekä yksilöiden ohjauksen ja valmentamisen että organisaatioiden kehittämisen ammattilainen.

Olen työskennellyt yli 30 vuotta ihmisten ja organisaatioiden kehittämisen ja muutosprosessien parissa: organisaatiokonsulttina, kouluttajana ja muutosvalmentajana – palkkatöissä ja yrittäjänä –  kotimaassa ja ulkomailla.

Vuosien mittaan omimmaksi työskentelytavakseni on muotoutunut ratkaisukeskeinen, voimavaralähtöinen valmennus. En edusta mitään koulukuntaa, trendisuuntausta tai tiettyä ismiä. Lisään perussoppaan tilanteen mukaan erilaisia mausteita: niitä löytyy esim. NLP:n, luovan ilmaisun menetelmien, fyysisten harjoitteiden ja mentaaliharjoittelun työskentelytavoista ja taustateorioista.

 Olen projektityön ammattilainen ja siksi käytän  valmennusmenetelmieni tukena muutosprojektien työvälineitä. Toimii, sanovat asiakkaani.

Olen opiskellut mentaaliharjoittelun ja stressinhallinnan menetelmiä 1980-luvulta saakka. Oman oppimispolkuni askelkiviä ovat olleet mm. luovan ilmaisun ohjaajakoulutukset 1980-luvulla, NLP-maailmaan tutustuminen 1990-luvulla, konsultointi- ja valmennustaitojen teorioiden ja käytäntöjen haltuunotto 2000-luvun alussa Saksassa, USAssa ja Sveitsissä käymieni koulutusten tukemana. Ratkaisukeskeisen valmennuksen opiskelua Helsingissä vuosina 2008-2009.

Olen tärkeilemätön, iloinen, hyvän ja positiivisen kautta asioita lähestyvä valmentaja.

Elämän mutkat ovat opettaneet:

Ei niin synkkää ja pitkää pimeää etteikö siitä aamu kirkastuisi