Kirsi Jarkkola

Kirsi Jarkkola

Olen innostuja ja onnistuja. Coach ja mentori. Ja K-kauppias. Mukana monessa uudessa ja hyvää tekevässä hankkeessa. Olen elementissäni saadessani jakaa eteenpäin kaikkea vuosien varrella kokemaani. KTM-tutkinto antaa vankan pohjan kaikelle tekemiselle. Tulos on se, jota yritys tarvitsee kukoistaakseen. Tulosta olen tehnyt aina. Tuloksentekotapa ei aiemmin tehnyt itselleni hyvää. Jossakin vaiheessa huomasin tarvitsevani uusia työkaluja tai onnistujan urani olisi loppunut kesken kaiken.

Tämän vuosikymmenen olenkin opiskellut NPLtä, valmentamista, enneagrammia, kasvatustieteitä, psykologiaa ja joogaa. Otin käyttöön oppimaani omassa kaupassamme. Hyvällä fiiliksellä lisää myyntiä ja lisää tulosta. Ymmärsin, että hyvinvointi on ennen kaikkea johdon tai omistajien asia ja jalkautuu arkisiin asioihin. Pieniin tekoihin, joista kasvaa suuri ja hyväätekevä puro. Minulle ihminen on aina tärkein. Niin työntekijä, kuin asiakaskin. Hyväksyvä vuorovaikutus onkin kaiken toimintani perusta.

Valmennan nykyisin myös muita kuin omia työntekijöitämme. Nautin joka hetkestä. Olen innoissani uudesta käytössämme olevasta työkalusta, BrainID®-kartoituksesta. Kartoitus sopii jokaiselle ja on erityisen hyödyllinen vaativaa työtä tekeville. Mittauksen avulla on helppoa lähteä tarkastelemaan omaa elämää ja niitä tekijöitä, jotka vahvistaisivat omaa hyvinvointia ja antaisivat lisäeväitä antoisampaan arkeen.

BrainID®- mentorina tukenasi paremman arjen rakentamisessa.

Ole se muutos, jonka tahdot nähdä maailmassa.
Mahatma Gandhi