Hanna Svinhufvud

Hanna Svinhufvud

Hanna-Svinhufvud-Kangas-Svinhufud-BrainID-mentor

Olen onnekas, sillä olen saanut työskennellä mielenkiintoisten asioiden parissa. Minulla on pitkä ja monipuolinen kokemus henkilöstöasioista, henkilöstön kehittämisestä, rekrytoinneista ja yksilövalmennuksista. Olen vastannut sadoista johto-, esimies- ja asiantuntijatason avoimista ja suorahauista sekä avainhenkilöarvioinneista. Olen useiden eri työpersoonallisuuden arviointityökalujen sertifioitunut ja kokenut käyttäjä.

Minua kuvaa ilmaisu ”passion to people” – syvä kiinnostus ihmisiin. Tämä inspiroi minua löytämään juuri oikeat henkilöt heille sopiviin tehtäviin ja auttamaan organisaatioita pääsemään tavoitteisiinsa. Olen myös tottunut työskentelemään johdon business partnerina niin suurissa kuin pienissäkin organisaatioissa. Koulutukseltani olen KTM. Suoritan parhaillaan projektijohtamisen MBA-tutkintoa.

BrainID®-kartoitus auttaa minua syventämään yksilövalmennusta ja mentorointia objektiivisen tiedon avulla. Haluan auttaa vaativissa tilanteissa toimivia henkilöitä arvioimaan omia voimavarojaan, vahvuuksiaan ja kehittämisalueitaan ja siten vahvistamaan omaa työhyvinvointiaan ja jaksamistaan.

Passion to people