Alisa Yli-Villamo

Aivojen hyvinvointi ja täysipainoinen käyttö ovat avaimia menestykseen monella elämänalueella. Sijaitseeko fyysisen kunnon sijaan todellinen hyvinvointi sittenkin aivoissa?

Mittauksen jälkeisessä palautekeskustelussa lähdemme liikkeelle juuri sinun omasta tilanteestasi. Läpikäymme jämäkästi, mutta lempeästi profiilin sisällön sinun ajatuksiasi kuulostellen.

Mittaus motivoi muutokseen, mutta useimmat meistä kaipaavat kestävien, terveellisten elämänmuutosten juurruttamiseen rinnallakulkijaa ja tsempparia. Olen valmennuksissa yhdistänyt BrainID®-menetelmän ja IhanaElo®-hyvinvointivalmennuksen. Hyvinvointivalmennus luo selkeän rakenteen sekä yksilön että ryhmän aivojen, kehon ja mielen hyvinvointia tukeville askelmille.

Palautteena valmennuksesta: ”Alisan tuki terveellisten elämäntapojen löytämisessä on ollut aivan ainutlaatuinen. Erityisesti konkreettisten pienten muutosten oma oivaltaminen niin ruokailuun, liikkumiseen kuin rentoutumiseen on tuonut minulle kestäviä askelia elämänmuutokseen.”

Unelmani on, että juuri sinä voisit paremmin.