Sari Bergman

Tapani tehdä työtä ihmisten kanssa on läsnäolevaa ja innostavaa. Valmennusteni tavoitteena on aikaansaada tarvittaessa toimintatapoihin pysyviä muutoksia. Se mitä halutaan muuttaa, lähtee aina asiakkaasta itsestään.

Viimeisten 5,5 vuoden aikana olen päässyt vahvistamaan omaa osaamistani liiketoiminnan ja myynnin vetäjänä myyntijohtajapositiossani. Vastasin myynnin lisäksi kotimaisen ketjun myymälöiden henkilöstöstä. Tätä ennen toimin rahoitusalalla vuorovaikutusvalmentajana tavoitteena parantaa asiakaskohtaamisen laatua.

Vaativat ja hektiset työvuodet yhdessä 5-lapsisen perheen arjen pyörittämisen kanssa ovat kirkastaneet kehon ja mielen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkitystä, jotta arjen ja työn tasapainottamisessa jaksaa paremmin.

Työni lisäksi vahvistan tällä hetkellä osaamistani monipuolisilla opinnoilla: opiskelen Tulevaisuuden johtamista, kouluttaudun Muutos- ja Mindfulness-valmentajaksi sekä kartutan taitojani NLP Master Practitioner -koulutuksessa. Opinnoista saadut oivallukset ja oman osaamiseni jaan mielelläni kanssasi tai työyhteisössänne.

Sen lisäksi, että olen BrainID-mentor®, toimin myös IhanaElo®-hyvinvointiohjaajana. Nämä kaksi on myös mahdollista yhdistää toisiaan täydentäväksi kokonaisuudeksi.

Todellisella tutkimusmatkalla emme suuntaudu etsimään uusia maisemia vaan katsomaan maailmaa uusin silmin.

 Marcel Proust (1871-1922)