Mentorit

Mentorit

Human League | Millie Ahlskog

Olen sertifioitu Business Coach sekä Henkisen valmentamisen ja brändäyksen ammattilainen.

Vietin nuoruusvuoteni kilpaurheilun parissa ja näistä vuosista syntyi kipinä ja ymmärrys mielen voimavaroihin ja mielen valmentamiseen. Elämme suurta muutosta ja aika haastaa meitä löytämään vahvuutemme, voimavaramme ja potentiaalimme tuottaaksemme parasta arvoa 360.

BrainMind Audit®️ -profiili yhdistettynä mentorointiin antaa ainutlaatuisen, objektiivisen lähtökohdan aivojen, mielen ja ajattelumme voimavarojen vahvistamiseksi.

+358 44 982 5285
milliehelena(at)gmail.com

Human League | Saara Tarumo

Olen johtamisen ja työyhteisöjen kehittäjä, konsultti ja business coach. Näkemykseni on, että yhteisön uusiutuminen lähtee liikkeelle yksilöistä. Aikamme on täynnä mahdollisuuksia, jotka hyödynnämme murtautumalla läpi kasvumme rajoitteista. Tulevaisuuden menestyjiä ovat ne, jotka tavoittavat potentiaalinsa ja käyttävät sitä parasta arvoa tuottavalla tavalla.

BrainMind Audit®️ -mittaus antaa objektiivisen ja moniulotteisen lähtökohdan aivojemme, mielemme ja ajattelumme voimavarojen vahvistamiseksi.   

+358 40 722 1693
saara.tarumo(at)happycompany.fi

Aivojen hyvinvointi ja täysipainoinen käyttö ovat avaimia menestykseen monella elämänalueella. Fyysisen kunnon sijaan todellinen hyvinvointi taitaa sittenkin sijaita aivoissa. 

Mittauksen jälkeisessä palautekeskustelussa lähdemme liikkeelle juuri sinun omasta tilanteestasi. Läpikäymme jämäkästi, mutta lempeästi profiilin sisällön sinun ajatuksiasi kuulostellen. Joskus faktat riittävät ainutlaatuisiin oivalluksiin – toisinaan rinnallakulkijan kanssa yhdessä pohtiminen saa aikaan ihmeitä.

+358 45 126 1100
alisa(at)ihanaelo.fi

Haluan lisätä hyvinvointia elämääsi, tukea sinua saavuttamaan tavoitteesi ja elämään täyttä elämää.

BrainMind Audit®-profiili kertoo totuudenmukaista tietoa aivojesi kunnosta, suorituskyvystä ja voimavaroista. Profiilin tulkinnan lisäksi voimme sopia pidemmästäkin valmennuksesta ja yhteistyöstä.

Olen työyhteisöjen hyvinvoinnista innostunut valmentaja, kokenut työelämän kehittäjä, kouluttaja, neuvottelija ja erimielisyyksien ratkaisija.

Aloitetaanko yhteistyö?

+358 50 351 3016

BrainMind Audit -profiili yhdistettynä mentorointiin antaa erinomaisen pohjan itsensä johtamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen.

Yli 30 vuoden kokemus liike-elämän palveluksessa asiantuntijana, esimiehenä, valmentajana ja johtajana antaa vankan pohjan tekemiseeni.

+358 40 179 7575

BrainID®-mentorina autan sinua tulkitsemaan ja hyödyntämään BrainID®-profiilisi tuloksia, juuri sinulle tarkoituksellisella ja merkityksellisellä tavalla. Tavoitteena aivojesi hyvinvoinnin varmistaminen, hyvä arki sekä mielekäs ja tuloksellinen työ.

Yksilömentoroinnin lisäksi on mahdollista toteuttaa valmennuksia myös erilaisille ryhmille, kuten työyhteisöille.  Tällöin keskustelua käydään yleisellä tasolla ja jokainen osallistuja määrittää itse, mitä ja miten haluaa BrainID®-profiilistaan keskustelussa tuoda esiin.

+358 44 3442 333
tuija.widen(at)mentorica.fi
www.mentorica.fi

 

Olen kokenut työelämän valmentaja ja erikoistunut mindfulnessiin ja aivojen hyvinvointiin. Suunnittelen yhteistyössä juuri sinulle sopivan valmennuskokonaisuuden, joka auttaa saavuttamaan tavoitteesi tasapainoisesti ja hyvinvoiden. Minulla on monipuolinen coaching-koulutus ja International Coach Federationin (ICF) myöntämä valmentajasertifiointi (ACC).

+ 358 400 300842
antti-juhani.wihuri(at)mindatwork.fi
www.mindatwork.fi

Moni miettii muutosta. Oma keho saattaa ilmoitella tarpeesta tarkistaa elintapoja, mieli myllertää ja ylipäätään herää halu tarkastella oman elämänsä suuntaa ja tarkoitusta. Mutta miten aloittaa muutos, pysyä siinä ja pystyä mallintamaan tapahtunut muutos? Olen työskennellyt pitkään muutosvalmentajana ja usein haaste onkin ollut paikantaa asiakkaan kanssa oikea vipu muutokselle. BrainMind Audit -profiili antaa lahjomatonta ja konkreettista tietoa asiakkaalleni, mistä on lähdettävä liikkeelle ja tämä luo konkreettiset raamit valmennukselle. 
 
Valmentajana olen asiakkaiden mukaan suora ja sydämellinen.
 
+358 50 329 3929
essi.aulanko(at)bene.fi